SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Najbolje WOT partije- T54 sa 13 unistenih tenkova i mr_Kela kao komentator

Posle krace pauze vratio nam se serijal najbolje WOT partije. U ovom videu glavna uloga je T54 sa 13 unistenih tenkova i naravno ja (mr_Kela) kao komentator.

Ovo komentarisanje ne radim cesto zato i nije bas najboljeg kvaliteta ali imam u planu malo da se posvetim tome. Poznajem malo ovu igru a i znam da kenjam kao foka u mikrofon. Naravno kvalitet komentarisanja ce zavisiti od mog raspolozenja. Ako zelite bolji kvalitet otrkicu vam kako se ja najlakse oraspolozim. Znaci 3-4 limenke piva i ja sam kao zapeta puska. Mogu da kenjam do sutra ako treba.. Samo saljite ripleje u koje pivo i ima da budete poznati, vidjeni i slavni :DD

Nego da se vratimo mi na ovu partiju koju sam sad uradio. Prvo cu vam postaviti par pitanja da imate da razmisljate dok gledate video 😀 ( opasan sam ja :D)
Znaci ovako, kako vam se svidja ovo komentarisanje?  Sta da promenim? Na sta da obratim vise paznju? Da li treba prvo da pogledam riplay pa onda ponovo da gledam i snimam ili samo ovako direktno pa kako ispadne?

Evo ga i video Najbolje WOT partije – T54 sa 13 unistenih tenkova

I da nemoj da zaboravite da lajkujete video ili da dislajkujete.. Bacite u komentar ispod videa ili ovde na sajtu ili bilo gde sta da se menja :D..  Subscribe je obavezan inace ima da vas nema..  Ma salim se… radite kako hocete.. Ko jos voli da mu pricaju sta da radi?? 😀

Inace ovde mozete pogledati i ostale tekstove o Best WOT Replays ili ti najbolje wot partije.

A ovde da se prijavite na nas youtube kanal i ostale drustvene mreze 😀

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x