SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Najbolja partija ikada sa Leopard 1 tenkom?

Leopard 1

Leopard 1 je tenk koji ili volite ili mrzite. Volite ga ako znate šta treba da radite sa tier 10 srednjim tenkom koji ima fantastičan top ali nema oklopa. Sa druge strane, mrze ga svi oni koji sa njim igraju u prvoj liniji. I redovno im odleti kupola.

Leopard 1 – najbolja partija ikada?

DezzGamez nas je juče počastio jednim izuzetnim videom partije koju je igrao Skeyone2080. Glavni junak je pokazao sve prednosti ovog tenka. Ali što je najvažnije, pokazao je i neke univerzalne trikove koji su mu omogućili da preživi partiju i napravi nenormalnu količinu štete. Savetujem da prvo pogledate video, pa da se onda vratite na tekst i pogledate ključne crte ukoliko su vam promakle u videu.

Da li ste primetili njegovu poziciju na početku partije? Neki bi rekli “klasičan kamper”, ali nije baš tako. Dečko samo ima odličan pregled mape. Video je da će njihovi srednji tenkovi biti dominantni na severozapadnoj strani mape i jednostavno nije išao da pogine. Kao na primer TVP T 50/51. Uvek igra na ivici vidokruga ili čak rendera, ukoliko ima nekog drugog ko će otkrivati neprijatelje za njega. Nema rasipanja premijum municije. U principu, radio je sve ono što jedan papirni tier 10 srednji tenk treba da radi. Držao se u pozadini i pružao odličnu podršku. I naravno vodio računa o dešavanjima na mapi. Deluje lako, ali to većina igrača ne radi.

Šta biste vi uradili na njegovom mestu? Da li biste trčali u pomoć igračima u vašem timu i poginuli zajedno sa njima (jer su bili u očajnim pozicijama) ili biste igrali vašu igru i namlatili ovu količinu štete?

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Milan Ilic

Nisam brojao do kog shota(da ne racunamo blind kod tornja)covek nije promasio jebeni tenk! Stvarno lepo nema sta…moze ko god hoce da kaze da su neprijatelji odigrali kao nubovi,al’ znam da bi 90% nas negde nesto ispametovalo i sjebalo partiju.
Svaka cast jos jednom.

[…] i ovu brutalnu partiju sa Leopard 1, recikliranim nemačkim […]

[…] se dvoumite da li da idete na ovu liniju, pogledajte šta biste […]

Hrki

Daj bre ljudi to se tako jednom potrafi i nikad vise,da su i neprijatelji glupaci i da su svi lovci negde tamo,on se voza po cistini kao da je jedini na mapi i da niko ne opali na njega,ovde je vise sreca i takva partija nego bilo sta

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x