SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Najbolja nacija u WoT Blitz za pocetnike

WoT Blitz

Prvo i pre svega se izvinjavam u svoje ime i u ime cele ekipe jer nas dugo nije bilo. Neko se ženi, neko traži novi posao, a neko od posla nema vreme da baci par reči na sajt. Znam, sram nas bilo! Ali evo, ja sam se vratio i najavljujem da vam  spremam pregršt novih vesti i saveta, a ostatak ekipe se vraća za uskoro. U mom poslednjem post-u ste videli da se na vrhu nalaze dva sovjetska tenka. Možda po meni i najbolji money maker-i za igrače sa plitkim džepom. To su T-34 i KV-1. Ne favorijizujem ovde neku naciju ili bilo šta, niti sam rusofil, već jednostavno govorim svoja iskustva. Wargaming je beloruski studio i možda zbog istorijske povezanosti sa Sovjetskim savezom su odlučili da tajno ili pak neprimetno malo ”ojačaju” tenkove iz te nacije tj. tehnološkog stabla. Zato ćemo sad da prođemo kroz neke detalje i pokažemo koja je po meni najbolja nacija u WoT Blitz za pocetnike.

Ja sam u međuvremenu napravio novi acc i krenuo da istražujem i igram tenkove iz ove nacije, iako ih pre nisam toliko igrao. I slobodno mogu da priznam da kad sam fokusirao na ovo tehnološko stablo, napredovanje mi je bilo mnogo lakše. Nisam ja nešto mnogo napredovao u smislu da sam bolji igrač, ali ti tenkovi… nemam reči. Taj osećaj, ne mogu da opišem. Kao da oklop i top rade pola mog posla, jednostavno je igranje mnogo lakše.

Tehnolosko stablo SSSR

Tehnolosko stablo SSSR

Ovde fali deo grane ka Obj. 268 i žao mi je drugari, ali ne postoji način da uhvatim celo tehnološko stablo, a namerno sam slikao od tier5, jer sam mislio da je to najbitnije jer da tier5 možete za stignete za 5 dana inteznivnog igranja. Ako krenete na put ka svim ovim tier10 tenkovima, evo par smernica za ono šta svaka grana nosi sa sobom.

IS-4, pravo značenje reči teški tenk. Krasi ga oklop i solidan DPM (damage per minut), ali put do njega je trnovit i vodi preko par tenkova za koje će vam trebati brdo strpljenja. Naravno, jer se radi o kornjačama kao što su KV-3 i KV-4.

IS-7, samo ću da kažem da svaki gušter u ovoj igri krene na ovu lutku. Svi tenkovi u ovoj grani počev od KV-1s pa do IS-7 na vrhu, su skoro sličnih karaktaristika. Ali u odnosu na IS-4, ovaj tenk ima bolju mobilnost a to nekad može da spasi glavu i reši partiju.

T62-A ili Obj. 140, Večita dilema i uvek isti odgovor oba, OBA! Ja ih zovem blizanci, jer su isti jedino sto T62-A ima bolji oklop, a Obj. 140 bolji top.

Obj. 268, linija broj 1 za one koji se odluče da ograju lovce tenkova. Od tier7 dobijate troll cevke od 152mm ili u prevodu, nadjete dobar štek na kraju mape i šamarate protivnike sa 500 do čak 1000 dmg-a.

Obj. 263, Ova linija nije za novajlije, jer prvo treba naučiti kako da koristiš mali alpha damage i odličan dpm. Top se nalazi nazad, tako da tenk je kao stvoren za pokrivanje ćoškova u gradskim mapama ili neke kuće ili stene.

Nadam se da vam se svideo moj članak i uživajte u igri. Vidimo se na nišanu!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] sam pričao o tome koju naciju preporučujem početnicima , a sad ide mali nastavak na to. Glavni junak današnje priče je zaboravljeni IS-4 ili u prevodu […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x