SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Muzika – šta slušaju tenkisti? (Audio i Video)

muzika strimerska pesma

Tenkisti slušaju topovsku paljbu, umorne motore što teraju metalne škloporcije, kidanje metala i odbijanje granata. Ali muzika, koju muziku slušaju u pozadini? Dok oko njih se vodi ljuta bitka.

Muzika

Pre svega jedno pitanje da li vam treba pozadinska muzika dok igrate World of Tanks? Lično kako – kad. Ako igram solo onda nije loše da se čuje još nešto u pozadini. Ako sam u platunu ili u timu onda izbegavam. Razlog je taj što uvek ima neko sa slabijim headsetomi ko se slabije čuje, a nekad je upravo taj pojedinac i njegova informacija ključna. A i kome treba muzika kad se okupi 10ak ljudi na ts ili discordu? Ali to nije tema, čak i strimeri često imaju muzičku podlogu, kad se umore od pričanja. Opet se vraćam na pitanje: Koja se muzika sluša?

Strano

AS FM for life 😎  . Kako sam proveo deo života u Novom Sadu slušanje AS FM mi je prešlo u naviku. Osim dobre muzike, uvek imaju najbolje servisne informacije u gradu. A i nije loše kad u izlasku znate svaku stranu popularnu pesmu. Kako sam ranije pomenuo strimere kod 8RU74L_LuCkO_TV-a i Mistercroa ćete čuti baš ovakve zvuke. Trebao bih dati primer neke strane pesme koja bi me podsetila na WoT. Ili koju često slušam dok igram. Hmmmm koja bi bila prava? Ne bih mogao da odaberem ali me uvek dodatno motiviše:

Domaćica

Domaćica su vam sve one pesme kojima trezni ne znate tekst. Ali posle „doze“ se raspevate i svaka je vaša ☻.Sigutno ste bar jednom čuli mr_kelu da peva:

Šalim se naravno, nije svaka domaća pesma iz te branše. Ako ste nežna duša Radio S je vaša svakodnevnica. Ali ne verujem da je neki tenkista u tom raspoloženju posle napada „nebeskog kancera“.

Jednom prilikom u pauzi izmedju SH bitaka neko je zapevao Bajaginu moji su drugovi. Dobio je odgovor „ostavimi mi drugove za kumove“. Da, ima nas raznih.

Dakle idemo dalje, tvrdji zvuk. Ex – yu rok je sasvim OK. Imate zaista veliki izbor kao i mnoštvo kvalitetnih numera. Ali ako ste buntovnik, hazarder i pri tome težite pravim vrednostima ne morate da tražite dalje od Beogradskog Sindikata. Dodajte THCF i vaša lista je puna pesama koje će vas motivisati, podići adrenalin i dopamin. Tek što ovde imam problem sa primerom, svaka je odlična. Ali povežimo bitku sa vojskom i vojničkim beretkama:

Nekako imam utisak da sam nešto zaboravio da spomenem. Možda Krajišku muziku? Ako nešto i jesam zaboravio dodajte u komentarima.

Samo nek je veselo na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x