SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Murazor o patchu 9.17.1 Efekat bumeranga kod Nemaca?

murazor

Patch 9.17.1 je doneo dosta izmena na odredjenim tenkovima, naročito na nemačkim. Sad kada su sve te izmene na Live serveru neke stvari su počele da se ističu.  Nekolicina ruskih Youtubera i kontibutora je ukazala na to da neka od vozila koja su buffovana počela previše da se ističu. I da to ne valja. A šta na to kaže Murazor?

Pa Murazor kaže:

Trenutno sakupljamo informacije i vodimo statistiku. Posle toga, mi ćemo preuzeti odredjene mere. I izmeniti tenkovima perfomanske koje budu potrebne. Jedan od primera je Maus, pokazuje velike promene u statistici.

Izgleda da nam WG kaže “džabe smo krečili”?! I da je sva ta ljubav prema nemačkim tenkovima prolazna simpatija? I da su se ipak predomislili i da ćemo uskoro ponovo videti novi patch sa izmenama na nemačkim tenkovima… Sa druge strane to se možda i neće destiti jer su mnogi bolji igrači poželeli da igraju sa tim tenkovima jer su sad postali bolji. I da statistika trenunto ne pokazuje pravo stanje. Jer neće bilo ko biti u mogućnosti da sa dobrim tenkom napravi odličan rezultat, najbolji primer su premium tenkovi. Vreme će pokazati da li je ovo samo računska greška ili ovi tenkovi zaista zaslužuju da budu nerfovani.

Izvor: Murazorov VK

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x