SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Mount and Blade: Warband

Ako ste ljubitelj klasičnih igara koje sadrže recept navali i udri ovo je za Vas idealan naslov. Iako tek skoro uvijena u ruho ova igra se povaila na konzolama (ali uskoro očekujemo i PC varijantu). U prilogu možete pogledati video materijal, a Mount & Blade: Warband pleni akcijom što se može iz trejlera i videti. Inače grafika deluje pomalo “lelujavo” ali za one koji žele pravu bitku po pricipu udri i beži to neće predstavljati neki nedostatak.

U igri ste ili na konju ili idete sopstvenim nogama u tuču noseći sekire,mačeve…pentrate se po zamkovima u osvajanju, borite u dvoboju mačevima…..

Na sajtu proizvođača https://www.taleworlds.com/en/Games/Warband možete pratiti sve novine vezane za igru a za sada znamo da je igra na konzolama u prodaji nekih $19.99

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x