SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Motorsport Manager za one koji vole vetar u kosi

Svi oni koji ne igraju pucačke igre bazirani su na simulacijama i strategijama bar statistika tako kaže.

Motorsport Manager, koji je počeo svoj život na mobilnim u 2014. i sada napokon dočekao izlazak na računar uz pomoć SEGA. Motorsport menađer na PC ima za cilj da imitira uspeh igre na mobilnim i nastaviti ka daljem usavršavanju ove interesantne simulacije i strategije.

Motosport manager u sebi spaja igru u kojoj vozite ali i radite odgovarajuće akcije tipa kupovini opreme,unajmljivanje vozaća … Igra je u potpunosti je orijentisana prema vama. Od Vaših akcija zavisi kako će se i šta preduzeti u igra.

Kupujete vozače, ali im dajete i otkaz. Isto tako, istražujete nove bolide koji su još bolji i brži, ima bolju aerodinamiku i koji bolje iskorištava resurse goriva.

Igra navodno prati priču velikog istoimenog mobilnog hita, Motorsport Manager, a u kojoj ste također menadžer tima u kojem trebate raditi – sve.

Motorsport je izuzetno duboka igra, omogućava igračima da preduzmu sve akcije potrebne da bi se ostvario uspeh na najvišem nivou. Zapošljavanje i podsticanje vozače i članove tim. Razvoj automobila. Potpisivanje i dostavljanje na sponzorskih ugovora. Ulaganje u sedištu svog tima za poboljšanje vozila. Izvršenja na dan trke strategija, koje uključuju odgovor na vozača povratne informacije prilikom postavljanja automobile za svaku traku, zove PIT STOP , odabira prave gume, i reagovanje na mehaničke greške i promene vremena….

Nije lako biti menadžer, ali možete vi to. Motorsport Manager vam nudi ono najbolje od najboljeg, ali ćete trebati dobro zagrejati stolicu kako bi se popeli do samog vrha. Ako vapite za pravim vozačem možda je rešenje izabrati Schumachera i ponovo početi sa njim.

Sa cenom na steamu od 31,49€ moguće da igra malo skuplja ali je vredi imati

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x