SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Moto Racer 4 odložen….do novembra

Fanovi će nažalost morati da sačekju još nedelju dana za Moto Racer 4 na PS VR. Većina igara su već dostupne za Play Station VR, sa izuzetkom ove. Kompanija Artefact Studios and Microids
je najavila da će motocikl trka biti dostupna u oktobru 2016, ali sada je to odloženo. Igra će obuhvatiti ukupno 15 pojedinačnih režima igrača i multiplejer.

Neke od zanimljivih one uključuju:

King of the Hill, gde svaki igrač dobija isto vreme. To posle ima uticaja na plasman u

Last Man Standing-u, u kojem biva eliminisan poslednji igrač koji prolazi kroz kontrolni punkt ali moraju da dobiju dodatno vreme za svaki punkt ponaosob….

Wolf Pack mod gde igrač ima prednost u početku trke još od starta ali mora da održava poziciju za određeni period vremena.

I Ghost (mod), u kojoj igrač počinje trku na poslednjem mestu, a nije dozvoljeno da naleteti na druge igrače. Trka se mora završiti na određenoj poziciji.

Više o ovome na gearnuke.com

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x