SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Moji premium tenkovi u garaži, koji i koliko

Moji premium tenkovi u garaži, koji i koliko

Moji premium tenkovi u garaži je nadovezivanje na prethodni tekst. Tekst o Premium tenkovima koje ste mogi da osvojite (dobijete) u prethodnih godinu dana.

Moji premium tenkovi u garaži

Moji premium tenkovi u garaži

Iza svakog od ovih tenkova se krije priča. Počeću od prvog kojeg sam dobio, da dobio, a ne kupio.

Kad sam pravio nalog na WG sajtu iskoristio sam invite kod i dobio Excelsiora. I ne samo njega dobio sam i zlata,  i uz rešene miisje Plan B i prolazak kroz trening centar dobio još. Pa sam sačekao popust i za 750 golda kupio Churchill III.

Kao što se na slici vidi prva tenka su Dicker Max i T-34-85M oba osvojena na maratonima. Nažalost spleton nesrećnih okolnosti nisma osvojio i Pilota. Bio na predavanjima,a lap top u servisu, kući nisam išao. I to je to, bez računara nema ni WOTa.

 

Idemo dalje, Type 64 je kupljen goldom zaradjenim u Aplikaciji za besplatne golde. Istu tu aplikaciju sam podelio u tekstu.

I tu otprilike staje priča sa tenkovima koje sam “osvojio”. Za ostatak (Super Pershing, STRV m/42-57i HT No. VI)  je zaslužan mr_Kela. Sad ću biti kao ona baba u reklami za kosmodisk, ali da nije bilo Mrkele ne bi ovih tenkova bilo u garaži 😀

Inače razlog zašto ja pišem ovj tekst a ne mr_Kela je taj što on ima sve premium tenkove koji mogu da se kupe  u igri. Takodje on vam je već pokazao svoju garažu, klikni ovde ako želiš da vidiš.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kasalica Slobodan

Prva dva tenka koja sam dobio na maratonu je bilo bas davno neznam ni kad a bila su uporedo dva maratona sa heavy tenkovima i sa srednjacima i dobio sam kv220 i type62
I mogu da kazem da su mi bas pomogli u igri i dizanju posada a mozda nejtezi maraton je bio za wz111 i to pre dve godine toliko od mene pozz

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x