SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Misteriozni tenk MTLS – 1G14 – čađava dvocevka (Video)

mtls

U tekstu od HD modelima za Patch 9.19 pojavio se jedan čudan, misteriozni tenk. U pitanju je MTLS – 1G14. Zašto je dobio HD model mnogima nije jasno. Jer, iskreno, koliko je vas znalo za ovaj tenk?

MTLS – 1G14

Je tier 3 premium američki light tenk. I retko ko može da kaže da poseduje jednog. Tenk je trebao da se nadje u poklon paketima. Ali je kod bio razotkriven. I paketi se nikad nisu našli u prodaji. Ipak nekoliko tenkova je našlo svoj put do igrača na RU serveru.

Činjenice i zanimljivosti

Pošto ne postoji šansa da bilo ko kupi ovaj tenk neću raditi punu recenziju. Već ću samo da navedem par stvari vezanih za ovaj tenk.

Top

MTLS je jedini tenk koji ima dva top akoji rade. Dva potpuo funkcionalna topa iz kojih puca. A ne kao neki tenkovi kojima drugi topovi služe za ukras. Topovi su kalibra 37 milimetara i imaju klip sa  10 granata. Penetracija je 45 (sa goldom 61) a prosečna šteta 40 dmg. Puni oko 15 sekundi.

Oklop i mobilnost

Ovaj tenk je “sklepan” od čeličnih ploča. Brojne vrednosti za oklop važe i za hull i za kupolu. Spreda 38mm na boku i pozadi 25mm. Što se tiče mobilnosti odnos konjskih snaga i mase je 15,51 ks/t. Dostiže maksimalnu brzinu od 42 km/h. Vrednosti za brzinu rotacije tenka variraju od izvora do izvora – od 42 do 46.

Još po koju za put

U recenzijama bi pisao šta od opreme, potrošnog materijala koristiti. Da li se i koliko isplati koristiti premium municiju, kako igrati… Ali to ovde neće biti slučaj. Zašto da pričamo o tome šta staviti kad ga ne možemo kupiti?! Te stoga pogledajte videu u kojem se vidi kakva je mašina MTLS – 1G14:

Zabavite se na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] to remember do i every saw this tank in battle? No, i don’t. I made text about this tank on serbian a week ago, but somehow i forget to translate it for […]

[…] Levithan mora biti zaustavljen!  Tenk sa više kupola i sa 11 topova koji će raditi. Da, WG počinje da razvija tenkove koji će posedovati više funkcionalnih topova. (Da li to stiže ST-II?)  Do sada smo u igri imali samo jedan tenk sa više topova: MTLS – 1G14. […]

trackback

1dwelling-place

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x