SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

MisterCro u epizodi “vodica donela, vodica odnela”

Pozdrav tenkisti!

Svi nekada doživimo neverovatne stvari u World of Tanks-u. Nekada nam se one svide, a nekada baš i ne, ali retko kada vidimo oba slučaja u jednoj partiji. E, pa MisterCro je svakako jedan od srećnika koji je imao prilike da iskusi dvostruko dejstvo RNG-a u jednoj partiji. Najpre je ostao bez HP-a u svega desetak sekundi, a onda su glave počele da lete. 🙂 Naravno, možete dosta naučiti i iz njegovih grešaka jer se zaleteo gotovo sam u pratnji još jednog tenka na jednu stranu (to se i vama dešava, siguran sam), ali i pametne igre kada je ostao na malo HP-a.

Naravoučenije, nikada se ne predajte, možda će se RNG okrenuti i u vašu korist. Što se kaže – nikad se ne zna! 😉 Uživajte!

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x