SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Misije za Švedske tenkove

Misije za Švedske tenkove

Misije za Švedske tenkove, koje su po našem mišljenju napravljene kako bi što više ljudi počelo da igra ovu granu tenkova, trajaće od 16. Januara, pa sve do 21. Februara 2017. godine. Ono što se za prelazak misija od igrača očekuje je da odigraju barem jednu bitku sa Švedskim vozilom i ništa više. Sva vozila od tier-a 2-10 ove grane imaju zasebnu misiju i one uopšte nisu povezane. To znači da misiju možete preći sa kojim god vozilom hoćete.

Misije za švedske tenkove – nagrade

Nagrade za ove misije sadrže: Lične rezerve, Potrošni materijal, pa čak i opremu za tenkove. Naravno, Lične rezerve se dobijaju u nižim tier-ovima. Dok su potrošni materijal i oprema rezervisani za misije viših tier-ova. Ukoliko želite da tačno saznate koje nagrade su rezervisane za određeno vozilo, to možete uraditi na sledećoj stranici: Swedish Tanks’ Missions.

Po kom sistemu planirate da prelazite ove misije? Da li samo sa tenkovima koje posedujete u garaži? Ili možda planirate da “prođete” celu granu i pokupite sve nagrade? Podelite vaše mišljenje sa nama u komentarima.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rajmond Matušek

zakinuti oni koji ce oba tenka imati u garazi do izlaska misija

trackback

2provide

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x