SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Minecraft na drevni Kineski način

Ovogodišnja Minecraft konvencija, Minecon, se održava u Kaliforniji. Bilo je nekih vesti da će biti predstavljen i dodatak sa kineskom mitologijiom pod nazivom Mash Up Pack.

Od 4. oktobra, dodatak počinje sa unapred napravljenim novim svetom. Prema zvaničnom opisu, igrači mogu “lutati ulicama drevnog grada, divite se zmajevima koji žive u visokim planinama, uživati u mitskim manastirima a i jednostavno uživati u pogledu dok hodate kroz polja i otkrijte kako je bilo u drevnoj Kini. “

Kineski Mitologija Mash Up paket dodaje 41 novih skinova i 13 tematske muzičke numere. Ona takođe ima svoju mapu Minecraft s Battle mini-igre, koja je debitovala u junu ove godine. Ekspanzija se prodaje za $ 5 na svim platformama konzole što i nije mnogo.

Takođe od 4. oktobra je besplatan update za sve konzole verzije Minecraft koji će dodati sledeći sadržaj:

Od pronalaženja polarnih medvada zamrznutih od davnina pa do igloa u kojima će te moći boraviti, ima dosta seoskih staza a možete praviti i banere…….pa probajte kad za to dodje vreme.

U drugim vestima Minecraft, Microsoft je potvrdio da ažuriranje igre dolazi u Minecraft Windows 10 Edition Minecraft: Pocket Edition 18. oktobra.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x