SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Mihac – Novo ime na balkanskoj stream sceni

mihac - mihacc

U igri Mihac, na Youtube-u Mihacc, a na Twitchu Mihaccc. Ili makar jedna varijanta od ta tri imena. Birajte šta vam je volja.

 

Mihac – Novo ime na balkanskoj stream sceni

 

Momak radi veoma dobar posao. A posao mu je strimovanje klanskih bitaka. Nešto što malo ko radi. Da li je u pitanju Advance, čarke tier 8 ili nešto treće uvek možete da vidite nešto zanimljivo. I ne smao da vidite već i da naučite. Činjenica koju ne treba zaboraviti je da je strim na našem jeziku i da svi igrači govore našim. Ipak je to TWB  – B klan. Samo domaći igrači. A osim toga na njegovom YT kanalu možete videti i neke od najzanimljivih borbi koje su odigrane.

Evo ga sinoćni strim, uživajte:
Watch live video from Mihaccc on www.twitch.tv

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ConquerorForce

Sisa

[…] U blizoj proslosti, jedan od nasih igraca je poceo da se bavi i stream-om, tako da na nasem youtube kanalu mozete i gledati live stream a takodje i na njegovom privatnom kanalu.. rec je o igracu pod imenom ” mihacc ” . O njemu nesto vise na linku. […]

trackback

2pioneer

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x