SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Micro Patch u 9.15.1 – šta nam on donosi

Pozdrav tenkisti,

Danas, 11. 8. 2016. godine stiže nam micro patch.

Iako nije bilo sigurno da li će svi serveri biti u mogućnosti da dobiju  nadogradnju istovremeno, EU server će danas sasvim sigurno biti jedan od njih. U svakom slučaju, predstavljamo vam listu promena.

  1. Popravljen je problem većih oznaka vozila na minimapi koji je nastao usled promene Action Script 2 iz patch-a 9.15 u Action Script 3 koji je sada aktuelan u 9.15.1.
  2. Popravljen je problem koji je uključivao mogućnost zahvatanja više sektora na minimapi istovremeno, što je znalo da stvori pravu konfuziju, pogotovo u random bitkama u ovom patch-u.
  3. Popravljen je problem gde su borbene rezerve (artiljerijski bataljon i avijacija) koje su bile aktivirane u čarkama ili bitkama za utvrđenje bile poslate nazad u depo.
  4. Popravljen je problem gde je posmatrač bio u MS-1 tenku (koji nije uopšte bio u borbi) .
  5. Popravljen je problem gde statistika za mod Istorijske borbe nije bila dostupna u statističkoj kartici.
  6. Popravljen je problem koji je uticao na to da lista igrača bude netačno napisana zbog nekih igrača čija su imena u igri bila jako dugačka.

VEOMA VAŽNO!!!

Nakon objavljivanja ovog micro patch-a, struktura klijenta igre će biti promenjena. Kao rezultat toga, modifikacije za verziju 9.15.1 neće raditi neko vreme. Da bi se izbegli tehnički problemi, klijent igre će promeniti glavni folder za modifikacije. Preporučuje se da se igrači suzdrže od instalacija modifikacija i umesto toga sačekaju nadograđene verzije modova koji će biti prilagođeni trenutnoj verziji klijenta igre.

Do sledećeg čitanja, srećno i GG!

[fliiby]https://flii.by/file/lwhz110fxct/[/fliiby]

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x