SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Mezzo by Arozzi

I danas vam predstavljamo jednu izuzetnu gejmersku stolicu u kojoj će te moći da se igrate opušteno i sa stilom bez bojazni da će Vas zaboleti leđa od dugotrajnog sedenja. Inače stolica spada u cenovni rang 279.90  EUR a pravi se crnoj,plavoj,crvenoj,žutoj,zelenoj i naranđastoj boji.

mezzo_red_001

Mezzo dodaje u ovoj stolici eleganciju u Arozzi stilu. Njegov ergonomski dizajn kao i podesivi naslon za glavu i lumbalnu podršku, naslone za ruke podesiv po visini i levo na desno, nagib multi-funkcija se može zaključati na pozicijama optimizovane za rad, odmor ili spavanju do 180 stepeni. I lagani metalni okvir i visoka pena tapaciranog, savitljive jeftine imitacije za pravo luksuzno iskustvo.

mezzo_red_005

Mezzo je sedam boja su savršen za one koji vole niskog sofisticiranost u svom igrama i radnoj sredini, a ako se odlućite za kupovinu slobodno nas kontaktirajte oko detalja nabavke a tu je i simpatičan popust koji možete ostvariti preko nas.

Vaš TWB

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x