SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Metal Gear OPSTANAK

Kada je izašao prvi Metal Gear još davne 1987 razvojni tim  Konami-ja nije ni pretpostavljao da će igra doživeti toliko uspeha i da će nači put do svojih korisnika. Na ovogodišnjem Gamescomu, Konami je najavio Metal Gear Survive prvi nakon odlaska Hidea Kojime

Igra je smeštena u period između Metal Gear Solid 5 i Ground Zeroes i puna je po ludostima po kojima je inače serijal i poznat, inače spada u co-op survival igra za ni manje ni više nego četiri igrača, a radnja se događa nakon Metal Gear Solid 5 i Ground Zeroes.

Iako u trejler nije uključen gejmplej iz igre, mislim da će igrači biti suočeni sa novim tipom zombiene prijatelja.

Kao što i pretpostavljamo Konami  je potvrdio da će Metal Gear Survive prvo stići na PlayStation 4, Xbox One tako da će e ljubitelji konzola imati prvi tu čast da uživaju u igri a na PC-ju početkom 2017. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x