SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Medalje u World of Tanks-u I deo

medalje u wot

Svi volimo da dobijemo medalje. Za neke smo svesni još u toku igre da ćemo ih osvojiti, a neke nas iznenade.  Da li znate šta je tačno potrebno za neku medalju? Pred vam je 1. deo  teksta o medaljama, a to su one koje spadaju u Battle Hero Achivements.

Medalje koje možete osvojiti u nasumičnim bitkama su:

top-gun

Top Gun – Medalja se dobija za najmanje 6 uništenih tenkova u jednoj borbi.

Ukoliko je dva ili više igrača izjednačeno po broju uništenih vozila (najmanje 6), medalju dobija igrač koji je skupio najviše iskustva.

ivander

Invader – Medalja koja se osvaja kada zauzmete neprijateljsku bazu a vi donese vise od 8o poena. Medalju dobijate samo ako ste uspešno zauzeli bazu. Ukoliko imate preko 80 poena i neko vas resetuje a vi ipak pobedite kepom a vi ne skupite više od 80 poena nećete dobiti medalju iako ste pre toga imali preko 80 poena. Ukoliko se borba završi nerešeno medalju dobija igrač koji je prvi dostigao broj od 80 poena.

sniper

Tank Sniper – Medalja koju dobija igrač koji je napravo najviše štete sa razdaljine od 300m i više. Potrebno je da pogodi makar osam pogodaka. Najmanje 80% pogodaka mora da nanese štetu, ili da ošteti modul/ubije člana posade. Ukupna preciznost mora biti 85% (računaju se i pogodci bez penetracije). Morate napraviti više štete nego što vaš tenk ima HP i da je to preko 1000. Ne smete pogoditi saveznika. Ukoliko dva ili više igrača naprave istu količinu štete, medalju dobija onaj koji je zaradio više iskustva.

high-caliber

High Caliber

Medalja za igrača koji je napravio najviše šete u bitci. Ukupna šteta mora da bude preko 1k a takodje mora da bude veća od 20% ukupnog HP protivničkog tima. Naravno ne smete pogoditi saveznika. Ukoliko 2 ili više igrača napravi identičanu štetu i svi ispune uslov za ovu medalju, medalju dobija onaj koji je napravio najviše iskustva.

defender

Defender – Medalja koja se dobija ukoliko resetuje cap vase baze a da je neprijatelj imao preko 70 cap poena. Ukoliko dva ili više igrača naprave identičan broj reset poena medalju dobija onaj koji je napravio najviše iskustva.

steel-wall

Steel Wall – Medalja se osvaja ukoliko primate najviše pogodaka (najmanje 11) u svom timu i preživite, a da potencijalna šteta bude preko 1000. Ukoliko dva igrača ispune uslove, igrač koji bi primio najviše potencijalne štete dobija medalju. Ukoliko su izjednačeni, igrač koji je primio najviše pogodaka dobija medalju, ali ako su i po tome izjednačeni medalju dobija onaj koji je zaradio najviše iskustva.

confederance

Confederate – Treba da pogoditi najviše neprijateljskih u vašem timu (najmanje 6) da bi ste osvojili ovu medalju. I u ovom slučaju ISKUSTVO (EXP) donosi prevagu ukoliko je izjednačeno.

scout

Scout – Potrebno je da spotujete 9 ili više tenkova u neprijateljskom timu. Medalju nećete osvojiti ako uspešno spotujete a vaš tim izgubi.

patrol

Patrol Duty – Medalja koju zaslužujete ako pomognete vašem timu da nanosi štetu neprijateljskim tenkovima tako što ćete ih držati spotovanim. Morate pomoći da se ošteti najmanje 6 tenkova. Ukoliko 2 igrača sakupe jednak broj assistance štete, medalju dobija onaj koji je zaradio više iskustva.

Medalje koje možete dobiti samo ako igrate uspešno u platoon-u (vodu) su sledeće:

bia

Brothers in Arms – Da bi dobili ovu nagradu svi članovi voda moraju da unište najmanje po 3 tenka i da svi članovi prežive. Naravno svi članovi voda dobijaju medalju.

cc

Crucial Contribution – Medalja za platoon (vod) koji uništi najmanje 12 neprijateljskih vozila u jednoj borbi. Svi članovi voda  dobijaju medalje.

Medalje koje možete dobiti samo ako igrate uspešno u timu su sledeće:

wolf-sheeps

Wolf Among Sheep – Medalja za igrača koji je bio prvi po šteti u 100 timskih  borbi.

af

Armored Fist – Medalja za sve članove tima kad u pobedi unište sve neprijateljske tenkove, a da pritom ne izube više od jednog člana tima.

war-genious

War Genius – Medalja sleduje onome koji je bio najbolji po zaradjenom iskustvu u 100 timskih borbi.

Zadržao sam engleske nazive medalja jer se u zavisnosti od govornog područja one prevode drugačije.

Sretno na borilištu i GG!

 

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] bi se našli u mogućnosti da osvojite gold potrebno je d aosnovijite neku od medalja. Replaye vaših borbi postavljate na […]

[…] bi se našli u mogućnosti da osvojite gold potrebno je da osvoijite neku od medalja. Replaye vaših borbi postavljate na […]

[…] bi se našli u mogućnosti da osvojite gold potrebno je da osvoijite neku od medalja. Replaye vaših borbi postavljate na […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x