SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Medalje u World of Tanks-u III deo

medalje u wot

Stigli smo do poslednjeg teksta o medaljama u WoT-u (ukoliko ste propustili prethodni tekst, možete ga pronaći klikom na ovaj link). Pred vama su Epske medalje II deo, medalje  koje se možda i najviše cene, ali jedno je sigurno: nije ih lako dobiti.

gor

Gore’s Medal – Koristeći artiljeriju napravite desetostruko više štete nego što vaša artiljerija ima HP-a. Ne smete uništiti saborca, a takodje ni šteta koju nanesete saveznicima se ne računa naravno. Moguće ju je dobiti samo u Random-u.

raisen

Raseiniai Heroes’ Medal – Medalja koju dobijate ako sami uništite sve neprijateljske tenkove (najmanje 14).

delanglade

De Langlade’s Medal – Nagrada za igrača koji u jednoj bici uništi 4 vozila koja pokušavaju da zauzmu bazu (cap). Neprijateljska vozila mogu pokušati da zauzmu bazu zajedno ili pojedinačno.

bilote

Billotte’s Medal – Medalja za igrača koji uništi bar jedno vozilo i preživi bitku i pobedi uprkos tome što primi 5 različitih kritičnih oštećenja i izgubi 80 i više procenta sopstvenog HP-a.

bruno

Bruno’s Medal – Medalja za igrača koji uništi 3 ili 4 vozila i preživi bitku i pobedi uprkos tome što primi 5 različitih kritičnih oštećenja i izgubi 80 i više procenta sopstvenog HP-a.

ratzaj

Tarczay’s Medal – Medalja za igrača koji uništi bar 5 vozila i preživi bitku i pobedi uprkos tome što primi 5 različitih kritičnih oštećenja i izgubi 80 i više procenta sopstvenog HP-a.

redli

Radley-Walters’ Medal – Medalja koju možete dobiti ukoliko igrate sa vozilom tier 5 i višim, a da pritom uništite 8 ili 9 vozila u jednoj bici.

pulova

Pool’s Medal – Medalja za igrača koji uništi od 10 do 13 neprijatelja. Drugi uslov je da koristi vozilo tier 5 i više.

fadin

Fadin’s Medal – Medalja za igrača koji uništi neprijateljsko vozilo poslednjom granatom u tenku.

najdin

Naidin’s Medal – Medalja za igrača koji uništi sve neprijateljske lake tenkove. A da u protivničkom timu ima bar 3 laka tenka. Može se osvojiti samo u Randomu.

kolobanova

Kolobanov’s Medal – Nagrada za igrača koji ostane sam protiv pet neprijatelja i pobedi. Može se dobiti na 2 načina, pobiti ih sve i gotova stvar ili im zauzeti bazu. Legenda kaže da će vam saborci pre ostaviti tenk za Kolobanova nego za Top Gun. 😀

Medalje su podeljene

Toliko od mene o Epskim medaljama u World of Tanks. Kao i uvek ostavite u komentarima koja je vama najdraža medalja ili koju biste najviše voleli da dobijete.

Srećno na borilištu i GG.

Nik_Pen16

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] nagrade za najbolje replaye  vaših borbi. Dakle kad odigrate nešto vrhunski i napravite žetvu medalja znate šta trebate da radite. Uploadujete vaš […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x