SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Martovski Top of the tree glasanje

martovski

Posle praznične pauze vraća se glasanje za Top of the tree. Februarski Top of the tree je tier X švedski teškaš Kranvagn. I on je odabran od strane Wargaminga. A za martovski Top of the Tree galsate i birate ga Vi.

Ponuda za martovski Top of the Tree

Glasanje je već pokrenuto na sajtu WG. U ponudi za glasnje se nalaže Lovci tenkova. Sve što je potrebno jeste da se ulogujete i da date vaš glas za neki od tier X lovca tenkova. Ali požurite glasnje traje samo do 13. Februara.

Izuzetak

STRV 130B se neće naći u anketi jer su več bili popusti za njega za vreme novogodišnje akcije. Popuste ste mogli da ostvarite tako što ste kombinovali ukrase. I što bi dostigli određeni nivo praznične atmosfere.

Rezultati

Rezultate možete videti na WoT stranici.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Martovski Top of the Tree - Rezultati - TWB-Balkan | TWB-Balkan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Glasanje za martovski Top of the Tree je završeno i rezultati su sumirani. Tenk sa najviše glasova bio je T110E4. Tako da će igrači koji grindaju ovu liniju imati olakšica pri tome u narednom mesecu. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch