SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Mafija 3 veličina mape…velika ili mala?

Već smo ovde dosta  postova pisali o novom nastavku Mafije pod brojem tri ali sad donosimo nove informacije vezane za veličinu mape. Inače igra kao i svaki njen prethodni deo odišu akcijom lepom grafikom optimizacijom pa tako da ni ovde ne bi trebalo biti nekih zamerki, što se nadam uskoro će te i videti. 

Iako mapa u Mafija 3 nastavku nije preterano velika kao u pojedinim igrama tipa Fallout i GTA jedan igrač ju je prešao pešice. 

Naravno u poređenju sa Fallout 4 mapa je duža. Snimak imamo na videu pa pogledajte da bi ste se i sami uverili. 

Naravno da postoje činjenice da to sve zavisi od konfiguracije terena,brzine hoda etc etc… ali za mapu ovakvog naslova čini se premalom. Tako da  za prelazak mape Red Dead Redemptiona  trebalo mu je sat i četrdesetak minuta, a Mafie 3 sata i dvadeset tri minuta. Tako da iako deluje malo ona je savsim dovoljno velika ali naše poimanje otvorenih svetova nam je prezentuje kao malu jer smo u poslednje vreme navikli na ogromne mape.

Naravno mapa je nebitna kada je Mafija u pitanju jer su svi serijali uvek imali dobru priču i akciju tako da ovaj podatak koji smo podelili sa vama ne treba da Vas puno brine imače te Vi tu dosta akcije tako da če mapa možda ponekad u nekim misijama biti i prevelika. 

Srečno i pratite nas i dalje i budite informisani. 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz

Prijavite se na email listu:

CONTACT US

The Wild Bunch