SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Mafija 3 veličina mape…velika ili mala?

Već smo ovde dosta  postova pisali o novom nastavku Mafije pod brojem tri ali sad donosimo nove informacije vezane za veličinu mape. Inače igra kao i svaki njen prethodni deo odišu akcijom lepom grafikom optimizacijom pa tako da ni ovde ne bi trebalo biti nekih zamerki, što se nadam uskoro će te i videti. 

Iako mapa u Mafija 3 nastavku nije preterano velika kao u pojedinim igrama tipa Fallout i GTA jedan igrač ju je prešao pešice. 

Naravno u poređenju sa Fallout 4 mapa je duža. Snimak imamo na videu pa pogledajte da bi ste se i sami uverili. 

Naravno da postoje činjenice da to sve zavisi od konfiguracije terena,brzine hoda etc etc… ali za mapu ovakvog naslova čini se premalom. Tako da  za prelazak mape Red Dead Redemptiona  trebalo mu je sat i četrdesetak minuta, a Mafie 3 sata i dvadeset tri minuta. Tako da iako deluje malo ona je savsim dovoljno velika ali naše poimanje otvorenih svetova nam je prezentuje kao malu jer smo u poslednje vreme navikli na ogromne mape.

Naravno mapa je nebitna kada je Mafija u pitanju jer su svi serijali uvek imali dobru priču i akciju tako da ovaj podatak koji smo podelili sa vama ne treba da Vas puno brine imače te Vi tu dosta akcije tako da če mapa možda ponekad u nekim misijama biti i prevelika. 

Srečno i pratite nas i dalje i budite informisani. 

 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x