SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

MAFIJA 3 nova zakrpa donosi otključavanja FPS-a

Kompanija 2 K je objavila ovih dana zakrpu za Mafija 3 igru koji je imao problem sa zaključanim framerateom. Instalacija zakrpe je velika nekih 1.2 Gb i sada će te imati mogučnost da unutar Display menija odredite željeni framerate. Da li će bit 30,60 FPS ili neogranićen zavisi od vaših konfiguracija.

Takođe na sajtu smo saznali da zakrpa je dobila i poboljšanja vezana za poboljšanja na tastaturi . Takođe promenjene su i neke opcije u CONTROLS meniju a dok budete čitali ovo zakrpa je uveliko aktivna pa ne gubite vreme. Ovaj novi patch će Vam sva podešavanja vezana za tastaturu promeniti na fabričko pa kad budete instalirali patch Vi prvo u Controls da se ne bi ste iznenadili odkud je jednom nestala jedna komanda.

Takođe u 2K Games kaže:

Nismo gotovi s popravkama i ažuriranjima i nastavićemo  slušati zajednicu igrača za načine na koje možemo uraditi neka poboljšanja  u gradu New Bordeux.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x