SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Luda partija sa E100, samo HE granate i preko 5000 dmg!!!!

Luda partija

Pozdrav tenkisti! Danas vam donosimo jednu izuzetno zanimljivu temu, HE granate. A tu je i Luda partija

One su poznate po tome što imaju najmanju probojnost od svih granata, ali imaju veću potencijalnu štetu od bilo koje druge granate. Mnogi igrači ih nose na svojim tenkovima reda radi, odnosno ne koriste ih nikada, oni malo iskusniji ih koriste u određenim situacijama, a ima i onih koji ih uopšte ne nose na svojim tenkovima.

Kako i kada se koriste ove granate?

Činjenica je da ova granata može da bude izuzetno oružje protiv neprijatelja, ako se koristi na pravi način i u odgovarajućim okolnostima. Pomoć i naklon čuvenog RNG-a je jako bitna stvar kod korišćenja ove granate, mada i iskustvo samog igrača igra presudnu ulogu.

HE granata je najefikasnija protiv tenkova koji imaju otvorene kupole (npr Rhm, Grille, Skorpion G, nemačke artiljerije itd). Tajna je u tome da ove granate kad pogode svoj cilj eksplodiraju i na taj način tenkovima  nanose ogromnu štetu otkidajući im veliku količinu hp-a (ukoliko granata probije), a ujedno im urnišu posadu i module.

One su takođe vrlo korisne pri resetovanju baze jer ne postoji šansa da ne uspete da resetujete, osim ukoliko skroz ne promašite metu.

Takođe, izuzetno su upotrebljive za dovršavanje tenkova koji imaju solidan oklop a kojima je ostalo jako malo hp-a. Povećavaju verovatnoću za ubijanje, bez rizika od dingovanja.

Vredno još jednog pomena je to da se ovim granatama najbolje služe iskusni igrači koji umeju da procene kada je pogodna situacija za njihovu upotrebu. Mi vam danas predstavljamo jedan malo radikalniji pristup u  korišćenju ovih granata u vidu partije u kojoj su korišćene  samo HE granate. Naime, čovek je natovario samo HE granate, njih 50, i započeo svoje iživljavanje na protivnicima. 🙂

Kako je to izgledalo možete videti na priloženom snimku partije.

 Recite nam vaše mišljenje o ovom iživljavanju 🙂

GL & HF!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x