SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Light tank – kako igrati laki tenk – VIDEO

How to play light tank kako igrati laki tenk- (WORLD OF TANKS) WOT BALKAN - Best spotter - Scout like a boss

Evo jednog videa gde je jedan decko vozio light tank i objasnio kako igrati laki tenk. On je namestio 16000 spotovanog dmg-a i samim tim done pobedu svom timu.

Pogledajte video Light tank – Kako igrati laki tenk

 

Kratko objasnjenje wot videa:

Kao sto ste videli malo sam i ubrzavao video dok stoji u zbudnju i samo spota a njegov tim dere neprijateljske snage. Imao je on tu i dosta srece zato sto je 96% njegovih igraca isli na tu liniju gde je on spotovao. Da mu nija na pocetku onaj obj mazno neki spot dmg( onaj koji se samoubio) bilo bi ovde i vise od 16k spot dmga.

Skinite World of Tanks replay kako igrati laki tenk   i pogledajte iz svog ugla sta vas tacno zanima.

WOT stats partije – slika

Pogledajte samo koliko je kredita dobio lik :DD 218214 :DD  Kakva je ovo finansijska injekcija :DD

Kako vam se svidja ovaj game pisite nam u komentarima i naravno tu je i like i dislike dugme na ovom videu…. Subscribe uvek dobro dodje :DD  TWB BALKAN I TWB GAMING YT KANAL.

Pozdrav svim gejmerima a posebno tenkistima 😀
mr_Kela

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anathema

Pošto niko ne komentariše, evo ja ću: Svi mi koji i malo znamo mehaniku ove igre, Prohorovku igramo baš ovako. Trebamo biti realni, i reći da bi se nakupilo ovoliko asist DMG potrebno je da se poslože neke kockice, koje se ne slažu svaki dan… Prvo, biti jedini spoter u timu, drugo, jedan spoter u protivničkom timu, treće, njihov jedini lite tenk ode na drugu stranu, četvrto, ima šta da odspota (ne rijetko tu ostane samo 1-2 TD-a i arti), peto ima ko da gađa na njegov spot i šeto niko ga nije gađao na blid. Sve ovo ne umanjuje… Read more »

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x