SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Light premium tenkovi višeg tiera – Zašto ne?

light premium

U duhu prethodnih dešavanja sam se zapitao zašto ne postoje light premium tenkovi višeg tiera? Nije da se ne bi kupovali. Stižu desetke lajtovi, trebalo bi trenirati posadu. A lihgt premium tenka višeg tiera – nema. Pitanje se provlači već dugo, dobijali smo i takva pitanja u inbox FB stranice.

Light premium tenk višeg tiera

Kad kažem light premium višeg tiera mislim na premium osmicu.  Na jednom od prethodnih Grand Finala se pojavio nemački buldog LeKpz M42 i to za keš. U igri da se kupi ne može nijedna lihgt premium osmica. Od ozbiljnijih light premium tenkova u igri možete kupiti Type 64. I to vam je to, jedan light premium vredan razbijanja kasice prasice.

Iskreno očekivao sam da će biti i neki francuski jer većina igra sa lajtovima da bi došli do Bat Chat 25t. Tj to je jedini način d abi se došlo do njega, ali je situacija da većina želi BC u svojoj garaži. A od premiuma imaju teškaše, što je ok i mediume, a mediume imaju samo tier IX i X. Gde trenirati posadu dok se stigne do devetke? 

Zašto nema?

Odgovor na ovo pitanje mi je postao mnogo jasniji posle kupovine Type 64. Za kojeg mogu da kažem da je zanimljiv tenk. Za SH sa šesticvama veoma koristan ali u randomu… U randomu je sasvim drugačija priča. Kao što sam upitao u tekstu Da li je WG preterao sa nerfovanjem tier X lajtova: šta je uloga skauta? Spot? NIje problem spotovati sa Type 64, mnogo je veći problem naterati saborce da nešto pogode.

Malinovka, spotujem u zbunju na sredini do jezera. Nešto su i pogodili, ali posle 30-40 sekundi traže od mene da im spotujem i ostale iza kamenja, ispod brdašca. Pre svega tier 6 i 7 nemaju u renderu tenkove na drugoj strani mape, a tu je terenska prepreka. Mislim da sam se sa pravom zapitao ko je ovde lud? Oni što nemaju pojma ili ja što se šunjam kroz žbunje i opšte što spotujem za njih? Zašto se ne vratim i snajpujem sa skautom kao većina i ne podižem WN8? To ne radim jer smatram da je uloga light tenk da bude spoter.

Da li sam vam odgovorio na pitanje zašto nema light premium tenkova višeg tiera?

Verovatno nisam u potpunosti ali nadam se da shvatate poentu. Zašto bi dali nekih 7 – 8 hiljada golda za light premium osmicu, a da nemate velik uticaj na igru. Spot je naravno bitan, ali se ne ceni dovoljno a i WN8 se ne farma spotovanjem. A stiče se utisak da je mnogima wn8 mnogo bitan. Ali da se vratimo na spot, džabe spot kad nema ko da puca. To je surova istina.

Jedan od razloga  koji sam pročitao zašto ne postoje light premium osmice je taj da bi se koristile  u prevelikoj meri u SH i CW, ili na nekim turnirima (FaceIT). Situacija sa Defenderom, dugo nisam video SH ekipu bez jednog ili 2 Defendera. Ako nie on tu, tu je Skorpion G. Dakle uvek je neki premium tu. Lajt, medium , heavy li TD uvek ih ima, tako da ovaj razlog bas i nije preterano jak.

Jedno pitanje za vas: Da li bi kupili light premium osmicu da se može kupiti u igri za golde?

Vaše odgovore kao i mišljenja zašto bi i zašto ne bi trebalo da bude light premium tenkova višeg tiera napišite kao i uvek u komentarima.

Zabavite se na borilištu!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] sam pre 3 meseca napisao tekst na temu žašto nema  premium light tenka višeg tiera dobio sam negativan feedback. Apsolutno ste bili protiv toga. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x