SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

LEVELOVATI SE MORA

Od 25 pa do 27 ovog meseca počinje ono što smo dugo očekivali, gejmerski spektakl games.con ciji je slogan LEVELOVATI SE MORA a sve to u Hali2 na Beogradskom sajmištu.

Biče tu turnira za PC,konzole, Board igrica,Kartaroških igara…

Kako na sajtu kažu “Kako održati dostojanstveni festival igara i pop-kulture a ne uvrstiti u njega i sajam stripa? Comic Expo će biti šaroliki forum ljubitelja stripa i svih njegovih formi, sa prezentacijama radova velikih majstora devete umetnosti, ali i raznovrsnom ponudu domaćih izdavača, velikim brojem najnovijih izdanja, a možda i pokojim kolekcionarskim draguljem” pa če zato biti i Comic Expo kao sastavni deo ovog festivala. Za one koji se žele takmičiti prijave možete slati na mail marketing@gamescon.rs pa srečno, a Cene karata:
jednodnevna karta je 300 dinara a za ceo festival 500 dinara
Organizovani dolasci iz Beograda preko preko BALKAN INTERFEST kompanije a za sve one van Beograda tu je i SPORT TRIM TRAVEL.

Free Gaming zone je na raspoloaganju svima a kako kažu organizatori trudili su se da ceo prostor pretvore u jednu veliku gejming zonu.Pa srećno svima kako učesnicima tako i posetiocima.

Vaš TWB Vas i dalje izveštava o svemu a više o ovome na stranici.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz

Prijavite se na email listu:

CONTACT US

The Wild Bunch