SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Letnji Maraton glavna nagrada je ipak T-34-85M

izmena deseta

Na Ruskom delu WOT sajta se pojavila misija Pohod na Tigra. Dok se danas pre nekih sat vremena na Eu delu WoT sajta pojaila zvanična informacija da će letnji maraton ipak biti za T-34-85M.

Letnji  Maraton

Kao što rekoh ništa od Tigra. Mnogi su sa oduševljenjem ispratilitu vest. Ali  ni T-34-85M nije loš, naravno. Svaki premium tenk za koji ne treba dati novac je dobar. Pa makar to bilo samo kako besplatan slot u garaži. pošto je T-34-85m tier 6 premium ne treba očekivati da ode u staro gvoždje poput tier 2 tenkova koje dobijamo za Božić.

Naravno još uvek nisu poznate misije, ali će ih biti 18 a vi ćete morati da komletirate 13, dakle imaćete lufta pet dana. Naravno biće i opcija da se kupe tokeni.

Tako da su se potvrdile glasine koje su prenosili poljaci o kojima ste mogli već čitati ovde. A ostaje pitanje da li ovo znači da će se na svim serverima igrati za istu nagradu. Ili će letnji maraton doneti različite tenkove na različitim klasterima.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] što Daily Bounce prenosi WoT  Azija je objavio svisak zahteva za Sve misjie za maraton ka T-34-85M. Svi zahtevi se odnose na borbe u randomu – nasumičnim bitkama. Dobar deo misija se može […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x