SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Lepotice gejminga: pwnographicofficial

Pamcakes

Pozdrav gejmeri! Nastavljamo tamo gde smo stali. Nova devojka novi tekst. Ovog puta vam prezentujemo manje popularnu ali nipošto manje zanimljivu Missy pwnographicofficial. Ukoliko ste pwnographic pročitali drugačije to je do vas.

Missy pwnographicofficial

Missy strimuje na engleskom ali dolazi iz Nemačke, tako da to opravdava njen naglsak. Lepa dvadesetpetogodišnja brineta strimuje League of Legends. I reklo bi se da je uspešna u tome. Koliko u gejmingu toliko i u privlačenju pažnje svojim izgledom. Osim što strimuje LoL ona takodje radi i cosplay. Prerušava se u neki od likova iz knjige, filma ili igre. Što se tiče cosplaya omiljeni su joj likovi iz japanskih animea i mangi. Veliki je ljubitelj pice i piva, za pivo nas ne iznenadjuje pošto je iz nemačke. Takodje i ljubitelj pasa pa joj društvo prave doge Azumi i Odin.

 Socijalne mreže

Kao i svaki pravi streamer ona se odlučila za twitch i na toj platformi ima 164 hiljade pratilaca. Na njen twitch kanal se možete pretplatiti po ceni od “samo” 4,99$. Zanimljiva činjenica je ta da se za svaku donaciju veću od 100$ dobija njena fotografija sa fotosešna sa njenim autogramom.

Na twiteru je prati 12,6k a na instagramu 35,8k ljudi.

A zašto je zapala za naše oko pogledajte u nastavku 🙂

Streaming some League in 10-15! Feel free to join ❤

A photo posted by @pwnographicofficial on

Today I petted some deers, today was a good day ❤

A photo posted by @pwnographicofficial on

Usled pravila da vam ne pokazujemo 18+ slike. Ili slike koje bi možda završile u toj kategoriji, bićete donekle uskraćeni. Ali ne u potpunosti jer putanja do njenog instagram profila vas čeka ovde. Pogledajte pa se vratite jer uskoro stiže još tekstova na temu gaming lepotica.

Za vas tekst levom rukom pisao Desanko Šakić.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x