SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

League of Legends Sandbox Mode dolazi

Prošlog leta, Riot je izjavio da sandbox mod na League of Legends donosi igračima vežbanje svoje veštine van igre.Kako kažu “nije put kojim treba ići.”ali treba poslušati igrače. Čelnici iz LOL-a su rekli  “treba da se nađe najbolji način za poboljšanje same igre”, i da neke veštine mogu da razviju samo u režimu samostalne prakse igrača.

Riot takođe žele da se na ovaj način pokupe finese i igra dovede u bolju fazu za nove početnike.

lol
Trebalo je razviti softver kojim je moguće da se to obistini i posle par meseci rada to je napokon sada izvodljivo. U novom updateu to će igrači i videti. Update će dati igračima pristup beskonačnom resursima zlata i omogućiti im da vratite cooldovns, lock svoje nivoe, a zamrznu Minion-e.

Sve u cilju poboljšanja igre u multi plejer modu. Riot najavljuje da je ovo samo početak i da će se ova opcija sendboxa tek razvijati.

 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x