SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Lara Kroft ponovo u akciji

Ledi Kroftovu smo mnogo puta imali prilike da viđamo i u igrama i u istoimenom filmu koju glumi izuzetna Anđelina Đoli. Ovoga puta nam Square Enix nudi novu avanturu koju će igrači moći da igraju i u virtuelnoj realnosti.

Rise of The Tomb Raider izlazi 11. oktobra za PS 4, a kada će i vlasnici PC-ja imati priliku da zaigraju obavestićemo Vas čim saznamo tačan datum. Ovaj nastavak se nadovezuje na epizodu iz 2013, Lara je dosta zrelija a ovaj put je vodi do hladnih prostranstava Sibira (prateći beleške svog oca) a imaće i kratak izlet u Siriju.

https://flii.by/file/3dgc5c79mnt/

Prati je i organizacija pod imenom Trinity sa šefom pod imenom Konstantin te će te imati pune ruke posla oko eliminacije ćlanova te organizacije.

Naravno neće biti prepuštena na milost i nemilost i boriti se sama jer su se iz Square Enix-a potrudili da joj obezbede pomoćnika Džejkoba koji će joj pomoći u više navrata. Osim borbe Lara će da skuplja resurse za pravljenje predmeta a postoji i više od deset resursa koji se kreću od štapova i biljaka do egzotičnih krzna divljih životinja. Hm ovim radom ćete moći da imate veće torbe za municiju, unapređujete oružje i još puno toga, a čak ćete moći napravite zavoj i zalečite rane ili napravite granate za ubijanje protivnika ali i divljih životinja.

Što se grafike tiče tu nema šta da se kaže kada je u pitanju AAA naslov sve teče ko podmazano.

https://flii.by/file/gony6dwpkwv/

Rise of the Tomb Raider je preporuka vlasnicima Xbox konzola a kada se naslov pojavi i u PC varijanti sigurno će Vam se dopasti.

Nadamo se da smo Vam u kratkim crticama preneli naše impresije o novoj avanturi najpoznatije pljačkašice grobnica 🙂 .

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x