SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Laponac: Ru 251 – Ludilooo 8k DMG

laponac gaming

Pitali ste kad ćemo objaviti video od nekog domaćeg youtubera. I evo ga, Laponac je odigrao vrhunsku partiju sa RU 251. Odigrao i snimio za vas.

Laponac i ludilooo

Pre svega pohvale za ono što je Laponac odradio. A uradio je to da je skinuo ceo klienta sa verzijom 9.18 kako bi mogao da snimi video. I onda prehladjen krenuo da snima. Zaista velika posvećenost publici.

Bitka se odigrala na Stepama, u pitanju je encounter mode. Dakle svi na jedan cap, čije zauzimanje traje duplo više od onoga u standardnim bitkama.laponac je provozao od nedavno tier 9 nemačkog lihgt tenka RU 251. Početak bitke je obeležilo uništavanje pre agresivnog . Pametno prebacivanje na HE granatu, čak i da taj AMX nije dobio još jedan pogodak pre nego što ga je Laponac uništio verovatno bi rezulat bio isti. HE granata protiv papirnog oklopa radi samo tako. Ali ta ista HE granata leti sporije od HEAT i AP-a. To možete videti kad juri CDC.

U nastavku bitke shvata da mu njegovi teškaši gube i da mora da požuri. Jer ako protivnički teškaši unište njegove i stignu da se vrate do njega da je to izgubljena partija. RU 251 nema oklopa ali Laponac igra i dalje agresivno. Napada TD-a, artiljerije, lepo spoznaje da IS ima stock top, i da neće da ga pogodi za 390 dmg.

Deljenje tenkovskog znanja

Sve vreme dok prikazuje partiju on i pauzira video i objašnjava ljudima svoje odluke. Ili ih pak navodi da primete neke stvari. Kao što su ljudi koji su spremili crossfire i da ne treba uvek se zaletati. Kako treba trekovati TD pa ga vrteti, terati ga da okreće kupolu. I tako dalje…

Pred kraj bitke imate situaciju gde on i mali AMX 13 75 trebaju da igraju protiv ST – I i T34. A kako je Laponac došao do tih 8k dmg i šta se desilo na samom kraju pogledajte u videu:

Laponac ima svoj YT kanal a link do njega vas čeka ovde. Neka se Laponac Gaming nadje medju vašim subskrajbovanim kanalima 😀


A ukoliko vi imate replaz vredan gledanja Kontaktirajte nas putem kontakt forme na sajtu.

Srećno na borilištu i GG.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kasalica Slobodan

Odlicna partija

[…] Na YT kanalu Laponac Gaming Stefan je odradio još jedan izvrstan replay. Bitka sa STRV 103B na mapi Redshire. Prethodni odličan video koji je napravio Laponac možete videti klikom ovde. […]

trackback

2disrespect

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x