SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Laki tenk – kako ga igrati na mapi “Prohorovka”, a da to nije E1 žbun? – 15k+ asistencije WoT tutorial

laki tenk

Laki tenk je verovatno klasa tenka koja traži ubedljivo najviše veštine (skill) da bi se igrao onako kako je to zamišljeno. Da, znam da dosta igrača pokušava da popravlja svoju statistiku na lakim tenkovima zbog male očekivane štete. Pa u tom slučaju igraju samo za štetu. A onda tim ostane slep. I pored toga što taj igrač lakog tenka napravi svoju štetu, mogao je uraditi mnogo više da je radio ono što zapravo treba.

Laki tenk – kako ga igrati na mapi “Prohorovka”, a da to nije E1 žbun?

U ovom videu videćete na koji način možete da unesete malo inovativnosti u svoju igru. Pogotovo kada se radi o mapi “Prohorovka”. Većina igrača veruje da je jedino mesto za dobar spot žbun na E1 i potpuno ignorišu druge delove mape. S tim u vezi, obratite pažnju na to šta čovek u videu govori. On inače ima i svoj kanal koji je posvećen isključivo lakim tenkovima. Pogledajte ovde.

Srećno na borilištu i GG!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch