SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Lakeville – kako igrati laki tenk? WoT analysis

Lakeville

Lakeville je jedna od onih mapa na kojima je uloga lakih tenkova ključna. Pogotovo na samom početku borbe.

Međutim, mnogi igrači lakih tenkova prave užasno mnogo grešaka. S tim u vezi, često se desi da poginu prerano. Ili “čuvaju” neki potpuno beskorisni žbun.

Neki laki tenkovi čak spotuju dolinu (linije 1-2).  Tada poginu tako što nalete na neprijateljske teškaše ili ih balansira artiljerija. Drugi se pak fokusiraju na sredinu, pa onda tu sledi rush gde nekada mogu spotovati efikasno, ali uglavnom budu odspotovani od strane neprijateljskih lakih tenkova i onda obojica budu obrisani sa mape ili provedu partiju krijući se iza stenja i kamenja. Treća vrsta igrača lakih tenkova oslavanja se na žbunje u blizini grada, blizu obale jezera. I to je dobro, može se odatle puno toga uraditi. Ali, moramo postaviti sledeća pitanja. Da li laki tenk UVEK MOŽE biti efikasan na mapi Lakeville? Da li jedan laki tenk može kompletno pokriti celu mapu? Da li laki tenk može uvek dati spoting u visini 5,6,8 hiljada štete u svakoj partiji na ovoj mapi? Odgovor je DA!

Lakeville – kako igrati laki tenk?

Ključna stvar jeste da koristite obalu blizu grada. Ona će vam pružiti odličan vidik na sredinu, mesto gde se protivnički lovci i srednjaci često okupljaju. Takođe ćete imati i pregled teškaša koji hrle ka gradu. Najbolje od svega je da kad god budete spotovani i u opasnisti, uvek možete pobeći u grad. Kada vam spot prođe (10 sekundi max), izađite ponovo i nastavite gde ste stali. U videu ispod pogledajte kako to izgleda u praksi. Majstor Ilija će to uraditi za vas. Na vama je samo da pokušate isto, ako je moguće.  😀

Da li vam je ovaj post od koristi? Ukoliko jeste, možete još gomilu ovakvih videa pronaći na Ilijinom Youtube kanalu. Takođe, recite nam šta mislite o tome da vam predstavimo još ovakvih tekstova sa video snimcima.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1century

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x