SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Text za kod: KV 3 tier 7 Sovjetski heavy tenk

recenzija kv 3

Moj najdraži heavy tenk je naravno ruski tenk KV 3. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom oko ovoga ali za mene je on najdraži iz mnogih razloga. Naravno tenk kao tenk ima svojih mana i vrlina ali ja mislim da ovaj tenk ima više vrlina.

KV 3  tier 7 heavy tenk

Dakle KV3 je vrlo jak tenk, ima veoma dobro zaobljen oklop pa tako svako malo će odbiti vaše granate, naravno ako pravilno odradite “rikoshe”. Mana mu je što je pa ajmo reći spor, ali naravno ako se pravilno postavite s tenkom, mnogi tenkovi vas neće lagano probiti. Što se tiče njegove kupole, mnogi će reći da je ona jednostavno preslaba, naravno da se neću složiti s njima. Veoma je otporna na udarce i može da podnese i topove sa penetracijom do 300mm. Najdraža mapa za njega je zasigurno Himelsdorf, jednostavno kada igram sa njim tu mapu osjećam se nekako nepobjedljivo. Iako neki kažu da je ovo “njubovski” tenk, vjerovatno nikada nisu igrali sa njime te vjeruju riječima samoprozvanih kritičara. Meni je ovaj tenk ostao u dosta lijepom sjećanju, i uvijek ću ga hvaliti, ma koliko god drugi ne.

Tekst poslao: Edin


Ukoliko i vi imate zelju da osvojite bonus kod sve sto treba je da napisete text o teskom tenku. Vise o tome procitajte ovde.

Tekstove slati na TWB.eSports@gmail.com

A možete i poslati putem kontakt forme na našim sajtovima: TWB Balkan i TWB Gaming.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1baptize

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x