SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kraj Betmenovih avantura u Arkhamu

Posle Arkhamom, Rocksteady nam je otkrio šta sledeće imaju u planu. Iako igra još počinje da se zahuktava Dax Ginn kaže da su trenutno u takvoj poziciji da naprave igru iz snova. O čemu se konkretno radi Ginn kaže “Verujem da smo dokazali da smo ekipa koja može naporno raditi, a kako smo sposobni odlučiti šta je iz kreativnog aspekta najbolje za našu budućnost.”

Takođe je dodao i to da Rocksteady se u ovom poslednjem nastavku oprašta od Betmenovih avantura u Arkhamu i počinje jedno sasvim novo poglavlje o čemu će tek biti govora.

Rocksteady Studios je postao čuven po svojim kritički priznatih igrama

Batman:Arkham Asilum,

Batman: Arkham City,

Batman: Arkham Knight.

Arkham igra je razvijena iz (Batman: Arkham Origins)a Rocksteady nije delovao kao developer za igru umesto toga razvojem je upravljao uvek WB Games Montreal

Za 11 godina rada stvorili su veliki broj dobrih naslova pogotovu Batman serijala a sada očekujemo još nešto bolje. Više o tome kada budemo saznali obavestićemo Vas .

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x