SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Korišćenje kamuflaža iz WGL u randomu

novi format

Korišćenje kamuflaža iz WGL u randomu je omogućeno u ovoj sezoni. Naime, Wargaming je dopustio da se kamuflaže koje timovi koriste u mečevima Wargaming.net Lige koriste u random partijama. Ove kamuflaže možete naći na sledećem linku: wgl.gg/SKINS, a ukoliko želite da preuzmete prošlogodišnje kamuflaže, to možete učiniti ovde. Nakon što željene kamuflaže preuzmete na vaš računar sve što treba da uradite je da ih “otpakujete” i prebacite u folder res_mods.

Odabir kamuflaže omiljenog tima

Nakon što ubacite željene fajlove u folder res-mods, u igri će vam se pojaviti dodatni meni u donjem desnom uglu. Levo od notifikacionog menija. Klikom na opciju “Branded tanks” otvoriće vam se novi meni u kome možete odabrati kamuflažu određenog tima koju želite da primenite na svojim tenkovima. Imajte u vidu da se ova kamuflaža može videti tek nakon što uđete u bitku, a ne u samoj garaži.

Korišćenje kamuflaža iz WGL u randomu Korišćenje kamuflaža iz WGL u randomu

(klikom na sliku je možete uvećati)

 

Kamuflaža kog tima vam se najviše dopada podelite sa nama u komentarima.

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MedaBrane Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Brane
Guest
Brane

Koji sve od ovih zip fajla treba extraktovati u res mode? Pokušao sam razne kombinacije (naravno bez ova dva strana servera) ali ne radi…

trackback

[…] Jedan od nacina je da se koriste kamuflaze – farbe. Poput WGL timova. Vas ceo tim ce biti isti, dok ce protivnci biti razliciti, tj ostace onakvi kakvi i jesu. Mi smo zimus pisali o tome kako instalirati kamuflaze WGL timova, vise o tome procitajte klikom ovde. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch