SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Komentarisanje: IS-4 Puc Puc Ožeži Ožeži

komentarisanje

Komentarisanje je opet u modi. Mladi ali iskusni pivopija mr_kela je bacio spiku na odličnu partiju sa IS-4. Koju je odigrao OMG_A_DOG.

Komentarisanje bitke

A pre nego što krene komentarisanje – pivo. Zašto? Jer to tako treba  🙂 Ukoliko pijete, ako ne može i neka kafica za razbudjivanje. Vratimo se na temu. Na temu, ne na pivo  🙂

Početak bitke je bio donekle iznenadjujuć, jer malo igrača bi se odlučilo da igra na sredini sa IS – 4 na Planinskom prelazu. ALi eto njemu se to isplatilo, osušio je T-54, zapucao preko bare, nabudžio nešto dmg. I odlučio da j e to dovoljno ide na most. E sa mosta se brže vratio nego što je otišao. Vožnja na levi deo mape i pucanje HEAT -a  kad treba i kad ne treba. Dok je on demidžario na tom flenku drugi je pao. Vozi nazad, na svoj kep.

A ono što se tamo desilo tj šta je uradio je najbolje da pogledate u videu. Samo ću vam još reći da nastavak ove Puc Puc Ožeži Ožeži, koji glasi “Barena ovčija glavo” u potpunosti opisuje našeg junošu u ovom klipu. ‘De ćeš na stenu bez opreme?! Pogledajte i uživajte:

YT kanal: TWB.Gaming

Ostala komentarisanja koja je radio mr_kela možete videti klikom ovde.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2lobster

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x