SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Klanovi svih evropskih zemalja ujedinite se!

klanovi

Već duže vremena klanovi se žale kako WG ne radi ništa po pitanju Globane mape, i kako ista ne valja. Ali sad imate šansu da se javite i kažete, i potpišete da je vreme da se nešto menja.

Klanovi ujedinite se!

FireflyDivision je pokrenuo temu na forumu (link ovde) gde poziva na borbu. Da se stvori evropski CONTRAS. CONTRAS je na neki načen zajednica-organizacija u kojoj se skupilo preko 30 000 igrača sa RU servera. U velikom broju klanova.  Koji su zahtevali promene, i zbog svoje brojnosti vodja Kontarasa je pozvan na razgovore u Minsk, sedište WG. kako bi raspravljali o GM i videli gde se razdvajaju pogledi igrača i developera.

Da ovo nije još samo jedna tema na forumu govori činjenica da su pozvani predstavnici klanova (komandiri ili viši oficiri klana). Da se jave i potpišu na neki način peticiju – ulazak u zajednicu  u ime svojih klanova.(link ovde) Preko 100 klanova je već pristupilo zajednici. Tako da ovo nije još samo jedna stvar u nizu. Od ovoga nešto može da bude. Klanovi svih evropskih zemalja ujedinite se!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Otvaranje globalne mape se očekuje u peroidu izmedju 24. i 30. Jula. Više o tome šta predhodi otvaranju globalne mape pročitajte ovde. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x