SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kineski lovci – detaljniji pregled

Kineski lovci

Kineski lovci su jedna od novina koje nas ocekuju u novom patchu.

Kineski lovci , tj. njihova linija pocinje ovde :

  • II tir – T-26G FT

Za svoj tir ima dobru preciznost i penetraciju, ali ima veoma slab armor. Stoga, znate sta vam je ciniti. Sa ovim tenkom samo snipe iz daljine i Bog da vas vidi. 🙂

  • III tir M3G FT

Ovde je ista prica kao i sa proslim tenkom. Ipak je ovo slabiji tir i ovde svako svakoga “probija” ali treba obratiti paznju na odabir topa. 57mm top ima bolji DPM i penetraciju, dok 76mm ima bolju stetu i preciznost topa. Na vama je da se odlucite. 🙂

  • IV tir SU-76G FT 

Ovaj kineski lovac ima odlicnu mobilnost. To pomaze da se stize do dobrih pozicija i uz svoj odlican DPM postaje mnogo brutalan za svoj tir.

  • V tir 60G FT

Kod ovog tenka vec se menja pristup igri. Zbog svoje velike siluete necete moci da budete tek tako ne spotovani. Ipak, ovaj Kinez ima sjajan DPM i dobru izdrzljivost i zato se sa njim i preporucuje malo agresivnija igra.

  • VI tir WZ-131G FT

Opet nam dolazi tenk koji nema neki HP, niti armor, ali zato ima sjajan top i odlicnu mobilnost. Sto znaci, u zbun i neka se protivnik pomoli Bogu ako naleti na tebe. 🙂

  • VII tir T-34-2G FT

Ovde stvari postaju da budu VELIKE. Ovaj lovac, sa veoma poznatim 122mm topom (390DMG) i odlicnom probojnosti od 192 mm, postaje velika opasnost za neprijatelja. Ipak, preciznost nije bas velika karakteristika ovog topa.

  • VIII tir WZ-111-1 FT

E tu smo. Po meni ovaj tenk ce postati jedan od najboljih tir 8 lovaca. Sa 130mm topom(560/560/660 alfa DMG i 271/340/65 mm probojnost), i 210-220 mm efektivnog armora, ovaj tenk postaje prava mala zver. Plus ima dobru depresiju topa od 6 stepena. Zaista jedan univerzalan tenk koji ce mnogima pomrsiti racune. 🙂

  • IX tir WZ-111G FT

Evo je jos jedna zver. 270mm efektivnog armora na gornjoj ploci je zaista nesto sto treba probiti. Jos kada uz to imate top od 152 mm(750 DMG i 290 mm probojnosti) ili top 130 mm (560 DMG i 270 probojnosti) koji puca “brzo” za svoj tir. Ovaj tenk je vise za blisku borbu, gde mozete sakriti donju plocu (170mm), mozete naneti veliku stetu neprijateljima. O ovom lovcu imate jos detaljnije ovde.

  • X tir WZ-113G FT

Tu je nova 10-ka. Ovaj lovac ce imati 310mm gornju plocu i 190mm donju efektivnog armora. Imace top od 152mm(750/750/1100 alfa DMG i 290/395/90 mm probojnosti) . Pucace na oko 16 sekundi sa preciznoscu od oko 0.38. Evo ga i snimak kako se ponasa novi tir X, koji mozete pogledati ovde.

Po svemu ovome, kineski lovci , deluju mi na malo modifikovanu Sovjetsku liniju lovaca, koji zasluzuju svaku paznju i vredi se muciti za njih.

GGWG.

Zapratite nas na drustvenim mrezama, gde izbacujemo novosti iz razlicitih igara.

GG i srecno u grindanju Kineza. 🙂

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1maryland

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x