SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kanonenjagdpanzer u prodaju na EU

Kanonenjagdpanzer u prodaju na EU serveru

Kanonenjagdpanzer, tier 8 nemački premijum lovac, je u prodaju na EU serveru u periodu od 13. Januara u 06:00, pa sve do 20. Januara u 06:00. U ovom periodu moći ćete da kupite tenk u Premijum Shop-u u okviru tri ponude:

  • Standard – 4,572.84 Din. (36.80 );
  • Ultimate – 6,211.86 Din. (49.99 );
  • Supreme – 12,424.96 Din. (99.99 ).

Šta, pored Kanonenjagdpanzer-a, dobijate u okviru ovih ponuda?

Kanonenjagdpanzer u prodaju na EU serveru

(klikom na sliku je možete uvećati)

Ono što nam iz Wargaming-a u vezi ovog vozila poručuju je: Ovonedeljna ponuda u Premium Shop-u će se svideti onima čiji način igre uključuje skrivanje, zasedu i podršku prijateljskim vozilima iz zaklona. Ovaj tenk je odlična mašina za taj posao zbog svoje brzine, pokretljivosti, odličnog “kamo rejtinga” i brzine paljbe. S obzirom da mu oklop nije baš impresivan, vozilo bi trebalo da izbegava direktne susrete i drži se druge, a možda čak i treće linije.

Kakva su vaša iskustva sa ovim tenkom? Za koju od ovih ponuda smatrate da je najisplativija? Podelite svoje mišljenje sa nama u komentarima.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3lesions

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x