SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kalendar događanja u Decembru – Video snimak

Kalendar događanja u Decembru

Wargaming nam za Kalendar događanja u Decembru priprema mnoštvo ponuda u Premijum prodavnici, počev od 1. Decembra, zaključno sa 24. Decembrom.

Svakog dana će biti aktivirana po jedna ponuda, koja će trajati 24h. Nakon isteka tog vremenskig perioda, pojaviće se neka druga ponuda, a prethodnu ponudu više nećete biti u mogućnosti da iskoristite. Što se ponuda tiče možemo očekivati sledeće: popuste, retke tenkove, pa čak i neka vozila koja se do sada nisu pojavljivala u Premijum prodavnici.

Ono što je novo ove godine je to da će se nekih dana u okviru ponude pojavljivati i “greb-greb” oblast koja će sadržati delove bonus koda. Nakon sakupljanja osam ovakvih delova imaćete ceo bonus kod, koji kasnije možete aktivirati na Wargaming-ovom sajtu i pokupiti praznični poklon.

Wargaming će kalendar, koji možete pogledati na linku ispod, “osvežavati” svakodnevno i donositi vam nove popuste.

advent-calendar

 

Kalendar događanja u Decembru – Video:

Šta mislite o ovom kalendaru koji WG priprema i koje biste vi ponude voleli da vidite u njemu, podelite sa nama u komentarima.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x