SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kako resetovati nalog u WoT-u? – lako, a pogledajte i kako

Pozdrav tenkisti!

Kako resetovati nalog u World of Tanks-u?

Svi smo se to nekada zapitali. 🙂

Evo jednog praktičnog teksta koji će vam u nekoliko koraka pokazati kako da resetujete svoj nalog u World of Tanks-u. Da biste to uradili, neophodno je da napišete “ticket” Wargaming-u, a u slikama koje možete pronaći dole videćete kako to da uradite.

JAKO VAŽNO – Pre nego što pošaljete svoj zahtev za reset naloga, prodajte sve tenkove i municiju (OSIM PREMIJUM TENKOVA I PREMIJUM MUNICIJE ZA SVE TENKOVE) i za sav taj novac kupite PREMIJUM POTROŠNU ROBU (velike popravke, velike prve pomoći i velike aparate za gašenje). Zašto? Zato što se nakon reseta naloga GUBI SVE ŠTO NIJE PREMIJUM. Dakle, ostaje vam GOLD, PREMIJUM TENKOVI I SVA PREMIJUM POTROŠNA ROBA. Srebrnjaci se gube, zato je dobro imati ih u potrošnoj robi koju možete prodati čim započnete igru nakon resetovanja naloga i na taj način uštedeti sebi mnogo truda. TAKOĐE, GUBE SE SVE POSADE NA TANKOVIMA, A PORED TOGA SE GUBE I SVE KAMUFLAŽE, OSIM ONIH KOJE SU KUPLJENE ZA GOLD NA PREMIJUM TENKOVIMA. OPCIJA RESETA NALOGA DOSTUPNA JE SAMO JEDNOM!!!

Prvi korak je svakako da odete na sajt Wargaming-a, odatle sve počinje. Crvenim pravougaonicima označene su radnje koje treba da preduzmete.

1

 2

3

Nakon ovog postupka, samo pratite šta se od vas zahteva. Napišite lepo i kulturno pismo Wargaming-u i oni će vam veoma brzo odgovoriti na vaš zahtev. Da bi vam odobrili reset naloga, tražiće od vas ime provajdera i grad u kome je nalog napravljen, a ukoliko posedujete i neke premijum tenkove koje ste kupili ili dobili kroz bonus kodove, tražiće na uvid izvode kupovina ili dobitka u slučaju koda (broj kartice ili broj koda).

Ukoliko vam je ovaj tekst pomogao (ili nije :P) u vašoj nameri, recite nam to u komentarima. 🙂 Neka je sa srećom u “novom tenkovskom životu” i GG! 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirko

Ne moze da se prodaju tenkovi, tj. moze par tenkova i onda kaze da sam ispunio neki maksimum.
To nisi naveo nigde.

Rade

da li ostaju premium tenkovi samo originalni i li i oni sto su kupljeni i dobijeni iz kutija ?

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x