SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kako preživeti na zaleđenoj planini?

Na žalost za igru koju Vam danas predstavljamo nema dovoljno informacija koje o njoj govore ali se nadamo da čim budemo imali “sveže” vesti Vi ste prvi koji će te ih saznati.

Ako ste se umorili od zombi apokalipsa ili šunjanja po mračnim sobama uskoro se pred Vama otvara jedan potpuno novi svet. Naime reč je o igri pod nazivom FROST PUNK.

Studio 11 kaže da će igra Frost punk biti strateškog karaktera i da će biti prepuna emocija. Detalji su oskudni, ali je trejler za igru nudi pogled na vibraciju igre.

Radnja igre je smeštena na napuštenoj snežnoj planeti. Igrači će testirati svoj moral i sposobnost za preživljavanje u surovim uslovima koji ovde vladaju. Na žalost još uvek nemamo potpune inforacije o igri ali se nadamo da uskoro ako saznamo više to sa vama i podelimo a kada bude izašla 2017. godine igra će biti sigurno prihvaćena od ljubitelja igara koji vole ovaj žanr.

U prilogu imate video koji će Vas na trenutak odvesti do ove planete.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x