SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

KAKO PRETVORITI PORAZ U POBEDU -aka courageous resistance

poraz

Kad vidite da je poraz blizu i da će te izgubiti da li se predajete? Ukoliko ste to do sada radili ( ne lažite, svi smo to radili) vreme je da promenite mišljenje, makar sa strane exp i kredita. Dakle pružite dostojan otpor u porazu dobićete dodatni exp i kredite.

Ukoliko ne znate šta dostojan otpor označava to znači da u porazu osvojite jednu od medalja, ali ne bilo koje već: Battle hero, Platoon i Epic Medals. A više o tim medaljam možete pročitati na: http://twb-balkan.com/medalje-u-world-of-tanks-u-i-deo/ i http://twb-balkan.com/medalje-u-world-of-tanks-u-ii-deo/.

poraz ili pobeda

Da se vratim na dostojan otpor, ukoliko osvojite neku od pomenutih medalja i izgubite dobićete: 50% dodatnog exp tj dobićete 150% od svog zaradjenog exp, a što se tiče kredita dobićete 1,85 puta više u odnosu na kredite koje dobijte za učešće u borbi. Za učestvovanje u borbi se dobija odredjena količina kredita vezana za tier vozila.

Primer dobitka kredita i exp možete videti na slici:

courg

Toliko od mene o ovoj temi a vi, vi se nikad ne predajte. Jer sada imate dodatni razlog da se borite do poslednjeg HP-a.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Sudbina je ... Da li je ovo najava crnog vikenda?! - TWB-Balkan | TWB-Balkan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Uspeo sam da uništim dva japanca i Rudy-ja, tenkove koji su imali neki uticaj na igru. Dok su moji saborci uništili dva tenka koji, kao i neki u mom timu nisu napravili ništa. Ceo tim, izuzev mene, je asistirao za 429 dmg. GG WP. Usput sam dobio  i High Calibar, utešna nagrada. Ali kredite sam dobio kao da sam pobedio. Jer znate Kako pretvoriti poraz u pobedu. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch