SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kako lakše preći novu maratonsku misiju – TWB saveti

Počelo je loženje pred novu maratonsku mesečnu misiju, neki spremaju tenkove svih nacija, dok je s druge strane gomila vas odustalo od svega već sada 17 dana pre početka misije. Slažem se da misija nije laka, pogotovo što Wargaming ne popušta u kriteriumima iako je dodao Čehe u igricu, tako da sada morate i sa njima skupiti 150k dmg i 150 ubistava. Ali pored svega toga misiju je moguće završiti ili je bar dovesti na taj nivo da vam do kraja ostane jedna nacija, čiji token možete kupiti i praktično dobiti premium za malo manje u 7 eura. Mi iz TWB-a smo malo pričali izmedju sebe i odlučili da vam damo par saveta kako da rešite misiju lakše, ovo je naše vidjenje kako bi to trebalo da izgleda. Napominjem da su saveti za prosečne igrače, dobri igrači sa puno tenkova u svakom slučaju neće imati problem da reše ovo.

-Prvo i osnovno treba da vam bude jasno da se kilovi i dmg najlakse skupljaju odvojeno. Imaćete naravno dobrih partija gde ćete skupiti 3-4000dmg i 5 kilova, ali takva će biti svaka deseta ili petnaesta. Do sada se pokazalo na ovakvim misija da je najlakše da sa tenkovima koji su V i VI tier skupljate kilove, a sa tenkovima VIII-X tier skupljate dmg. Na nižim tierovima igraju slabiji igrači, koji su dosta neoprezni, tako da ćete uz malo strpljenja u svako partiji skupiti bar 1-2 ubistva. Dok na višim tierovima 1500-2000 dmg je prosek po partiji, što vam je ovaj prosek viši, to će vam manje trebati da rešite.

-Igrajte u vodovima! Nevezano samo za ovu misiju i tri loša igrača će imati mnogo više šanse da iznesu partiju kada idu zajedno, nego kada kada lutaju po mapi kao muve bez glave. Zaključak se sam nameće, nadjite dva ortaka i sa njim dominirajte, dodatni savet bi bio da ako ste slabiji forsirajte VI-VIII tier vodove, logično zbog toga što tu ima više slabijih igrača.

-Ponesite i po neku zlatnu granatu, ne budite štekare, 5-6 zlatnih može vas dobro iščupati kad se MM okrene protiv vas. Koristite HE granate, ako ne možete da probijete onda bar rokajte tako, bilo kakva šteta je bolja nego nikakva, zapamtite bitno je da u svakoj borbi nešto uradite, ne gubite vreme!

-Svaka nacija ima po jedan dominantan tenk u nižem i jedan u višem tieru. Pokušali smo da izdvojimo neke kako bi vam predložili sa kojima je najlakše skupiti ubistva a sa kojim damage.

  1. Germany – Nemci imaju taj problem da nemaju dominantne tenkove na nižim tierovima, ali zato imaju dominantne lovce, ako imate RHM Borsiga ili J. Panthera II vrlo lako ćete rešiti oba zadatka zbog njihovih sjajnih topova. Možete probati i Pz IVH, sa topom od 105mm naravno, kada je top tier ume da napravi haos, i skupi puno killova, ali to zavisi dosta od igrača.
  2. USSR – IS3, IS3 i samo IS3. Totalna dominacija na svim nivoima, bilo koji tenk u IS 7 liniji od KV85 pa na gore vam donosi garantovan uspeh, najbolje bi bilo imati dva, da igrate sa drugim dok vam je jedan u borbi.
  3. USA – T110 E5, ako ga nemate T29 je tenk koji dominira tier VII borbama, sa svojim topom koji ima 320 alfa dmg u stanju je da vrlo lako donese u proseku 1500 dmg po partiji, a sa tim mora da dodje bar jedno ubistvo po partiji. Hellcat je zanimljiv izbor ko voli, i može doneti dosta ubistava.
  4. France – Francuzi imaju tu sreću da imaju dosta auto-loadera, što znači da sa njima ide i dosta ubistava i štete. Logično AMX 50 100 najbolji izbor, ali uz njega bih dodao i AMX 13 90 i AMX 13 f3 (znam, arty). Ova artiljerija je izuzetno precizna, pravi za svoj tier dosta štete i u stanju je da iz šuta skine bilo koji tenk svog tiera.
  5. U.K. – Za ubistva Cromwell, neprikosnoven u ovom tieru, dok za dmg možete koristiti Conquerora ili nekog od britanskih lovaca kao što je Conway ili naravno bilo kog od tier X, ako ih imate.
  6. China – Kinezi nam ne daju puno izbora, ali zato svaki tenk ima top od 120mm što znači puno štete. Kao i sve što dolazi iz Kine i ovo ne funkcioniše skroz kako treba, ali šta je tu je. IS2 je odličan izbor, ako neko ima WZ 120, WZ 111 1-4 takodje odličan izbor (490 alpha).
  7. Japan – Za ubistva Chi-Ri, a za ubistva i štetu bilo koji Godzila teškaš O-I, O-Ni ili O-Ho.
  8. Czechoslovakia – Ako imate tier IX ili X završili ste posao, ako ne Skoda T25 je dobra za ubistva ali pravi malo štete. Za štetu će ipak trebati neki jači tenk, TVP sa topom od 320 alpha dmg bi bio zanimljiv izbor, duži reload ali vam omogućava da efikasnije trejdujete hp.

Ovo bi bili neki osnovni saveti, ako imate i vi neki komentarišite i pišite, svaka pomoć je dobrodošla, za to nam služi Facebook stranica TWB Balkan, a i nama je dosadno u glavnom stalno, tako da smo uvek tu za šalu i diskusiju. TWB Tim vam želi puno sreće, stay stronK!

https://flii.by/file/9dsbersqq4x/

SirVincent

I'm 25, I'm from Belgrade - Serbia and i'm losing nervs with World of Tanks since 2014.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2cannonade

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x