SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kako je propao Bat.-Chatillon 25t

Kako je propao

Pozdrav tenkisti!

Verujem da bismo se složili da je jedan od najlepših tenkova u igri. Krase ga prefinjene linije francuskog stila, zaobljen i odmeren, čini se napravljenim za muzej, a ne za ratno polje. Bat.-Chatillon 25t bio je jedan od projekata renesanse francuske vojne industrije nakon debakla u Drugom svetskom ratu. Samo dva prototipa su napravljena, ali su nacrti i neke karakteristike korišćene za narednu generaciju tenkova francuske vojske. Danas, Bat.-Chatillon 25t trune u Somiru, gradu u Francuskoj u departmanu Men i Loara.

Ovu sliku verovano i znate, ali on više ne izgleda ovako. 😥

U vojnom muzeju gde je proveo gotovo čitav svoj životni vek više nije na izložbi, već je smešten u tamnicu pod vedrim nebom i vremenskim nepogodama koje ga već godinama šibaju sa svih strana. Iako je tenk i on ima srca i to se vidi po “ožiljcima” koje je priroda ostavila na njemu. Zabranjena mu je poseta – morate imati ili posebnu dozvolu ili morate ispuniti određene…hm, druge zahteve. Čak je i Wargaming-u rečeno da se okane rđava posla (da ne upotrebim neki sočniji izraz) kada je hteo da izmeri model u vremenu kada je ovaj Francuz trebalo da dođe u igru, što je rezultovalo da on bude napravljen po slikama.

Ipak, igrač WoT-a koji je poreklom iz Francuske (DrPikouz) ima pristup ovom zatočeniku i odlučio je da podeli svoje slike velikomučenika Bat.-Chatillon 25t. Pored toga, obećao je da će napisati i nekoliko članaka, tako da nam ostaje samo da se nadamo da će Bat.-Chatillon 25t jednog dana biti spašen iz pakla u kome se trenutno nalazi.

Evo kako on danas izgleda – očigledno da nismo mi Balkanci jedini koji dopuštamo da lepota propada:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta reći, a ne zaplakati?

Srećno na borilištu i GG!

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @MiloshansTWB i @nik_pen) i biti medu prvima koji ce saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

IZVOR: wot-news.com

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x