SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kako je nastala priča o povratku Waffena

kako je

U prethodnim danima su se pojavile informacije o povratku Waffenträger auf E 100 Mnogi su od želje da je to istina, preneli informaciju. Koja je nastala, kako?

Kako je nastala priča o povratku Waffena?

Verovali ili ne cela priča je nastala iz greške. I to ne zbog bilo kakve greške, greške na slici. Trebalo je da bude ovako:

Ali je neko iskoristio pogrešan model za Grille 15, i umesto njega u sliku ubacio Waffena, i napravio ovo:

Iz te slike je nastala cela priča, neki su čak osmislili i nove karakteristike za Waffena. Veoma je čudno da je neko poverovao u priču s obzirom da je Murazor u prisustvu velikog broja kontributora izjavio da se Waffen neće vratiti u igru. Ni kao redovni premium, ni kao premium a ni kao nagradni tenk. Biće da je “izvor” ove vesti hteo malo da se čuje za njega.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tenkista Srba

Pa cekaj zasto bi postojao “pogresan” model za Grile15? Zar ti to ne govori da se nesto sprema? Kada je WG u pitanju sve je moguce do sad smo se uverili u milion gluposti koje su napravili. Ja licno zelim da verujem da ce da se vrati jer mi je to bila prva desetka do koje sam dosao a da se nisam pomucio ni malo 🙂

trackback

1emotionally

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x