SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Kako izaći iz klana? – WoT tutorial

Kako izaći iz klana

Kako izaći iz klana? Ovo pitanje često se provlači po balkanskim grupama. S tim u vezi, mi ćemo vam u par koraka pokazati kako to da uradite. Ne, ne treba da se svađate sa komandirom i celom komandom da bi oni našli razlog da vas izbace iz klana. Može to i civilizovano da se reši. 🙂

Kako izaći iz klana?

Najpre morate otići na sajt World of Tanks igre: http://worldoftanks.eu/. Zatim, kliknite na strelicu pored vašeg IGN-a da dobijete padajući  meni kao što je prikazano na slici dole.

Kako izaći iz klana

Sledeći korak je da kliknete na My clan što vam je označeno brojem 2.na prethodnoj slici. Nadalje, uradite kao što vam je prikazano na sledećoj slici.

Kako izaći iz klana

Najpre kliknite na ove dve strelice koje su okrenute na desno da biste dobili širi meni. Onda ćete dole videti opciju Leave clan i to je sve što treba da uradite.

Jako važno! Pri izlasku iz klana, proverite da li vas je isključio i iz brodova i aviona. Nema veze ukoliko ne igrate te igre, zna da zabaguje sajt i onda nećete moći da pređete u drugi klan.

To je to, nadamo se da će vam ovo pomoći.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

Odlicno Milosee :DD

[…] Imamo tekst i za to. Kliknite ovde. […]

[…] Evo ga novi video Kako izaci iz WOT klana. Vec smo pisali na ovu temu ali ajde sad i da imamo i video o tome :DD Koga interesuje stari post sa slikama korak po korak to moze naci na ovoj putanji: Kako izaci iz klana? […]

Nikola

/

Last edited 2 years ago by Nikola
trackback

3published

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x