SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Japanski teškaši, izmene na supertestu

japanski teškaši

Japanski teškaši su tenkovi o kojima smo mnogo puta pisali. A pišemo opet jer se dešavaju promene, za većinu igrača na bolje.

Japanski teškaši – izmene

Krenimo od top tiera Type 5 Heavy:

Type 5 će dobiti u neku ruku weak spotove na prednjem delu. Na otvorima će umesto 280mm oklopa imati 260 levo i 270 desno. Brzina i okretnost su smanjeni na nivo na kojem su malo bolji od Mausa.

Type 4 heavy

Takodje stanjnivanje oklopa na otovrima za 20 odnosno 10 milimetara. Brzina i okretnost su smanjeni na nivo na kojem su malo bolji od Mausa.

O – Ho

Će dobiti novu premium municiju bolje probojnosti. Nova će iamti penetraciju 250 – 260 mm za top 10cm Experimental Tank Gun Kai.

 

O-I

Dosta izmena u debljini oklopa na zadnjem delu tenka. O-I će izgubiti 50-ak milimetara oklopa. Zaljubitelje kornjače sa derpom ovo je loša vest.

O – I experimental

Za razliku od O – I, O-I exp će dobiti nešto oklopa(20-30 mm) i to na prednjoj strani. Što će rezultovati time da će izgubiti na pokretljivosti. 105mm top će biti uklonjen.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1control

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x