SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Izvučeni su dobitnici TWB Giveawaya!

August

Kao što smo i obećali danas su na našem streamu  izvučeni novi vlasnici 4 premium tenka. Kao što verovatno znate u pitanju su dva Churchill III tenka i dva Excelsiora. Znamo da ste mnogi bili zauzeti kampanjom i da niste prisustvovalo streamu, zato ćemo ovim putem naknadno objaviti pobednike velike nagradne igre, kako bi nam se oni javili bilo koju od naše dve Facebook stranice TWB Gaming i TWB Balkan kako bi preuzeli nagradu! Dakle jako je bitno da nam se javite kako bi smo mogli da vam uručimo nagradu, ukoliko se dobitnici ne jave u narednih 7 dana nagradu ćemo po istom principu podeliti nekom drugom! OVDE možete videti ko je dobio nagradu, a ako želite da vidite kako je teklo izvlačenje, snimak možete pogledati ispod, za sve vas koji su zainteresovani izvlačenje počinje na 11:20.

Svi vi koji niste imali sreće ovog puta, ostanite u toku sa našom internet stranicom, kao i grupama na Facebooku TWB Gaming i TWB Balkan, pripremamo vam još zanimljivih nagrada i takmičenja, tako da ih nemojte propustiti, vaš TWB Tim!

SirVincent

I'm 25, I'm from Belgrade - Serbia and i'm losing nervs with World of Tanks since 2014.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x